100 dagar öppet köp & Klarna
Imponerande idéer till julkappar

Pannkakspanna


De Buyer Pannkakspanna


De Buyer Mineral B pannkakspanna är det absoluta valet om du vill njuta av perfekta pannkakor hemma. Tack vare den låga kanten får du enkelt stekspaden under pannkakan och kan vända den utan att den går sönder.


De Buyeris pannkakspanna är tillverkad i kolstål och har en naturlig non-stickyta. Du behöver inte heller vara rädd för att hälsofarliga beläggningar hamnar i maten.


Ta med pannan på skogsutflykten eller stek pannkakor på grillen - det hållbara kolstålet tål även öppen eld. 


Det går utmärkt att steka vad som helst i pannan, endast de låga kanterna sätter gränsen. Förutom pannkakor kan du till exempel steka biffar, grönsaker, ägg och fisk! Pannan glöms alltså inte bort i ett dammigt skåp.


Det lönar sig att beställa Muurikas ister för inbränning.



Sku: EDU5615

0,00 Kr

Pannkakspanna

Fler bilder

Pannkakspanna

Produktkod: EDU5615


De Buyer Pannkakspanna


De Buyer Mineral B pannkakspanna är det absoluta valet om du vill njuta av perfekta pannkakor hemma. Tack vare den låga kanten får du enkelt stekspaden under pannkakan och kan vända den utan att den går sönder.


De Buyeris pannkakspanna är tillverkad i kolstål och har en naturlig non-stickyta. Du behöver inte heller vara rädd för att hälsofarliga beläggningar hamnar i maten.


Ta med pannan på skogsutflykten eller stek pannkakor på grillen - det hållbara kolstålet tål även öppen eld. 


Det går utmärkt att steka vad som helst i pannan, endast de låga kanterna sätter gränsen. Förutom pannkakor kan du till exempel steka biffar, grönsaker, ägg och fisk! Pannan glöms alltså inte bort i ett dammigt skåp.


Det lönar sig att beställa Muurikas ister för inbränning.



Availability: Finns I lager, 7-14 vardagar

Från: 349,00 Kr

Det samlade priset för produkten med tillval: 0,00 Kr

* Obligatoriska fält

Mer information


 


 

En bra pannkakspanna

För att pannkakorna ska få en jämn och härlig gyllenbrun yta ska de stekas i en panna med non-stickyta som fördelar värmen över hela pannan. En av de bästa pannkakspannorna är pannor i kolstål som passar för alla hällar, från induktion till öppen eld. För att lyckas med pannkakorna behövs, förutom en bra pannkakssmet, också en bra pannkakspanna. En bra pannkakspanna är utrustad med låga kanter och flat botten.

De Buyer Mineral B pannkakspanna finns tillgänglig i två olika storlekar: 24 cm och 26 cm.

Kolla även in blinipannan om du är sugen på plättar.

Storlek (24cm / 26cm)

  • Yttre diameter: 24cm / 26cm
  • Bottendiameter:
  • Höjd: 1,45cm / 1,5cm
  • Förstärkning: 2,5mm / 2,5mm
  • Vikt: 1,13kg / 1,133

Salt eller sött

Pannkakor kan tillagas som förrätt, huvudrätt eller efterrätt. Genom att variera tillbehören blir de vanliga pannkakorna till en mångsidig maträtt. Fyll pannkakorna med salt fyllning och du får crepes. Nästan vad som helst fungerar som fyllning: grönsaker, ostar, kött osv., perfekt för resterna från gårdagens middag, endast fantasin sätter gränserna! Det går också alldeles utmärkt att äta pannkakorna på traditionellt vis med glass, det smakar som bäst under varma sommardagar. 

 

de buyer lettupannu

 

 

de buyer Pannkakspanna

 

 

Pannkakssmet

Det lönar sig att använda ett grovt eller halvgrovt vetemjöl i pannkakssmeten, då klumpar den sig inte. Du kan pröva att ersätta vetemjölet med annat mjöl, till exempel råg- eller speltmjöl. Låt smeten vila ordentligt, då får också pannkakorna rätt konsistens.

Det vanligaste felet vid stekning är att pannan är för het. Pannkakorna ska stekas vid exakt rätt temperatur och den brukar komma efter den första stekta pannkakan. Ofta brukar pannan vara för kall och då blir den första pannkakan degig. Kolstålspannan behåller värmen bra och därför är det också enkelt att hitta den rätta temperaturen. 

Stekfett krävs för en frasig och läcker yta. Det bästa resultatet får du med vanligt smör, rikligt med vanligt smör. Tänk också på hur mycket smet du häller i pannan, pannkakorna ska vara tunna för att den där frasiga och läckra ytan ska uppstå. 

Blanda alla ingredienser i en skål och låt pannkakssmeten vila ca 1/2 timme innan stekning.

  • 5 dl mjölk
  • 2 dl mjöl
  • 2 ägg
  • en nypa salt
  • socker om så önskas  

Skötsel av kolstålspannan

En stekpanna i kolstål måste allra först brännas in för att få en non-stickyta. Du kan läsa mer om inbränning och kolstålspannor här.

De Buyer- en uppskattade tillverkare av kolstålspannor 

De Buyer är en av världens mest uppskattade tillverkare av kolstålspannor och deras produkter används av professionella kockar världen över. De Buyer har tillverkat kolstålspannor i Frankrike sedan år 1830. Pannorna tillverkas i Frankrike av återvunnen metall och har därför en väldigt lång livslängd och är dessutom ekologiska. 

Skaffa världens bästa pannkakspanna för samma pris som en billig stekpanna!

Mer information

Artikelnummer EDU5615
Takuu Forever

Product Files

Inga filer tillgängliga.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?