Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

PANGERBJUDANDE! Yaxell MON knivar

Produktkod: EDU36300+36303+36301

PANGERBJUDANDE! Yaxell MON knivar

Fler bilder

Detta paket innehåller:

Yaxell MON santoku 16,5cm

Antal: 1

Tillgänglighet: Levaranstid 6-9 dagar

Yaxell MON santoku 16,5cm

Yaxell MON skalkniv 8cm

Antal: 1

Tillgänglighet: Levaranstid 6-9 dagar

Yaxell MON skalkniv 8cm

Yaxell MON kockkniv 20cm

Antal: 1

Tillgänglighet:

Finns I lager, 3-7 vardagar

Yaxell MON kockkniv 20cm

Yaxell MON grönsakskniv, 12cm

Antal: 1

Tillgänglighet:

Finns I lager, 3-7 vardagar

Yaxell MON grönsakskniv, 12cm

Tillgänglighet: produktspecifik leveranstid ovan

Frakt: Fri hemleverans

Special erbjudande 3 345,00 Kr

Ordinarie pris 3 534,00 Kr

MOMS25%

Mer information

Samuraj –traditionen värnas nuförtiden genom kockknivar i Japan. Dessa MON- knivar framställs i Seki, som är den japanska kniv- och svärdindustrins huvudstad. Det är verkliga proffs som står bakom dessa knivar, vars tillverkningstraditioner sträcker sig generation tillbaka i historiens dunkel.

Yaxell MON knivset innehåller följande:  

Yaxell MON kockkniv 20cm
Yaxell MON skalkniv 8cm
Yaxell MON santoku, kockkniv 16,5cm 
Yaxell MON grönsakskniv 12cm

Yaxell grundades år 1932 i den japanska knivstaden Seki. Staden är världsberömd för tillverkning av samurajsvärd, traditionen sträcker sig över 700 år tillbaka i tiden. Hantverket är helt enastående; handtaget och bolstret är sammanfogade med så fin precision, att man inte känner skarven. Det finns även många andra kända knivmärken, som kommer härifrån.

Yaxell MON –knivar och hantering av dem

Initialskärpan hos knivar är utmärkt, men viktigare är ändå, att kniven och dess blad får utmärkt vård. Efter en tids användning är kniven ändå inte alls lika vass, med tiden är det  frågan om, hur väl en kniv håller sin skärpa.

Paista.se rekommenderar Arcos -skärbräda av träfiber, som är utmärkt att hanteras med och som är lätt att hållas ren. Du håller kniven vassa, när du använder keramiska brynstål efter varje användning. En lite utförligare slipning bör göras alltid nu och då med en vattenslipsten.

Att få handskas med en bra japansk kniv, är oftast den mest njutbara delen av matlagning. En välbalanserad kniv lyder handen, och man börjar inte känna sig trött i händerna eller armarna när man använder den. En investering på en ordetlig kniv belönar dig varje gång du tar i tu med matlagning.  

Mer information

Artikelnummer EDU36300+36303+36301
Garanti .

Campaign label (MARKKINOINTI) Inte tillgängligt

Product Files

Inga filer tillgängliga.

please wait...