Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

GIFTPACK santoku-kockkniv Yaxell Yukari, brynstål och skärbräda

Produktkod: EDU36801+ SR-85+691710

GIFTPACK santoku-kockkniv Yaxell Yukari, brynstål och skärbräda

Fler bilder

GIFTPACK santoku-kockkniv Yaxell Yukari, brynstål och skärbräda

Detta paket innehåller:

MAC brynstål 215mm Tillverkad i Japan

Antal: 1

Tillgänglighet: FINNS I LAGER! Expressleverans, 2-5 vardagar leverans till postombud och hemleverans.

MAC brynstål 215mm Tillverkad i Japan

Arcos Skärbräda 38 x 28 cm

Antal: 1

Tillgänglighet: FINNS I LAGER! Expressleverans, 2-5 vardagar leverans till postombud och hemleverans.

Arcos Skärbräda 38 x 28 cm

Santoku-kockkniv-Yaxell Yukari 16,5cm, MOVAX kärnan, C58

Antal: 1

Tillgänglighet: FINNS I LAGER! Expressleverans, 2-5 vardagar leverans till postombud och hemleverans.

Santoku-kockkniv-Yaxell Yukari 16,5cm, MOVAX kärnan, C58

Tillgänglighet: produktspecifik leveranstid ovan

Frakt: Fri hemleverans

Special erbjudande 1 295,00 Kr

Ordinarie pris 1 993,00 Kr

MOMS25%

Mer information

Yukari Santuko kockkniv, försedd med ett 16,5 cm långt blad

Yaxells Yukari knivar har en smidd treskiktsstruktur, vari sidorna är av mjukare rostfritt stål och kärnan i MOVAX superior stål, innehållande krom, molybden och vanadin. Handtaget är i micarta, vilket är ett utmärkt slitstarkt laminerat tyg. Metallens hårdhet i bladet ligger på Rockwell-skalan C58.

Japanska köksknivar är mycket hårda och gjorda av tunn metall. Japanska knivar skall inte hackas eller vridas i hårda råvaror, såsom is eller magert kött, kokosnöt, burkar etc. Risken är att stålet bryts från bladet.

Kvalitetsköksknivar skall därutöver aldrig tvättas i diskmaskin, utan utför gärna en snabb tvätt och torkning direkt efter användning. Alla lösningar där knivblad inte står i kontakt med andra metallobjekt, är lämpliga för lagringen av den.

MAC brynstål 215mm Tillverkad i Japan

Genom att använda brynstålet, behåller du skärpan på kniven. Egentligen skärpar den inte din kniv, men hjälper till att eliminera mikroskopiska förändringar som uppstår på ytan efter varje behandling. Du behåller skärpan på kniven och får mera användningstid på den med att dra kniven mot brynstålet några gånger. Trots namnet, är brynstålet keramiskt, eftersom detta material behåller kniven bättre i skick än ett bynstål tillverkat av stål.

Detta är inte en vässare, även om det kunde tänkas. Du skall utföra knivens skärpning med vattenslipsten varje månad eller var sjätte månad, beroende på användningen av kniven. Brynstål används efter varje skärning eller rengöring.

Arcos Skärbräda i träfiber

En av de många fördelarna med Arcos skärbräda i träfiber är att den tål vätska bättre än en skärbräda i massivt trä. Dessutom tål den diskmaskin och behöver inte oljas in som traditionella träskärbrädor. 

Arcos skärbrädor är betydligt kompaktare än traditionella skärbrädor och i början kan de kännas hårda mot knivbladet. Efter en kort stunds "inkörning" blir man van och ytan känns mjukare fast den fortfarande är kompakt och hård. Tack vare kompaktheten blir det inte heller knivspår i skärbrädan vilket medför att kniven hålls vassare längre.

Det går utmärkt att använda skärbrädan som underlag för grytor och kastruller eftersom värmetåligheten för träfiber är betydligt högre än för en skärbräda i trä.

Till skillnad från tunga skärbrädor i massivt trä är skärbrädan i träfiber lätt och tunn. Den är därför praktisk att förvara till exempel i en kökslåda eller bakom kökskranen. 

Detta är den perfekta presenten till den krävande hemmakocken som vill ha något nytt och innovativt med marknadens bästa kvalitet.

Mer information

Artikelnummer EDU36801+ SR-85+691710
Garanti .

Campaign label Inte tillgängligt

Product Files

Inga filer tillgängliga.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

please wait...