Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

GASOLSPISAR

Tyvärr finns det ingen produkt som matchar ert val.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.

Skönhet i kökskonst från Italien: Bertazzoni - sedan 1882

 

Vad kan vara mer italienskt än en hemlagad utsökt måltid bland de närstående? Bertazzoni känner till det: kärlek och passion för noggrant och med värme förberedd mat. Då den innovativa tekniska expertisen, det högkvalitativa arbetet och den eleganta designen förenas, får kunden tillgång till en produkt, som har blivit ett ögonmärke för alla världens kök.


Det är ingen slump, att företaget har sitt ursprung i Emilia Romagna-området: i Guastallas bördiga betesmarker i norra Italien, där de italienska, av solen omhuldade, fylliga produkterna mognar för att användas vid matbordet i Po-dalen efter en lång skördesäsong. I närheten finns även staden Parma, som är världsberömd för sin söta och välsmakande kinka, som smälter i munnen. Dessa landskap utgör även födelseplatsen för Bertazzonis matlagningsbrand. Familjeföretaget fortsätter sin funktion redan i den sjätte generationen.

 

"Vi gör vårt bästa i det vi kan bäst:  vi tillverkar vacker, höklassig köksutrustning för kunder, som verkligen njuter av att laga mat" konstaterar VD Paolo Bertazzioni.

 

Ingenjörskunskap, kvaliteten på arbetet, stil och design

 

Bertazzoni är världens äldsta familjeföretag i sin bransch, en toppen brand, vars försäljning har utökats för att täcka alla världsdelar. Syftet från första början har varit, att förena tradition och ingenjörskunskap med den passion för matlagning som ägarfamiljen känner.

 

Företaget grundades år 1882 med tillverkning av vågar, som användes främst för att väga ost. Den faktiska fabrikstillverkningen började med produktion av vedspisar till köken i hemmen år 1920 under ledning av Francesco Bertazzoni. I första början var verksamheten fokuserad på hemmamarknaden: italienska hushåll. Förutom eldstaden och kokplattan utrustades spishällarna med en inbyggd varmvattencistern. 

 

Bertazzonis spisar och ugnar – ambassadörer för italiensk matlagningskonst runt om i världen

 

Produktionen av de första gasolspisarna startades år 1940 utgående från köksbehoven i hemhushållen. Den populära spismodellen, vid namn La Germania, som tillverkades redan från första början, blev fabrikens långvariga flaggskeppsprodukt. Bertazzonis fokuserade på exporten seriöst från och med mitten av 1950-talet.

448/5000

Bertazzonis följer fortfarande den principen vid utvecklingen av spisarna funktionalitet, att de använder förstklassiga råvaror och försäkrar sig om att spisarnas funktion är högklassisk. I Bertazzonis spisar förenas praktik och teknologi. Produkterna förverkligar sin tradition: I dessas formgivning förenas modern design och traditioner. Ingenjörskonsten och kvaliteten på arbetet å sin sida innebär även, att man tar hänsyn till miljön, till exempel med att effektiviteten på energikonsumtion maximeras.

 

Spisar och ugnar i absolut toppklass uppfyller de mest krävande behoven; varje detalj är utformad för att hålla.

 

Gasolspis, - ett verkligt hemkraftverk

 

Genom att använda en gasolspis i hemköket når matlagningskonsten en helt ny nivå.

Mångsidiga funktioner och en otroligt bra prestanda förenas i perfekta värmefunktioner hos spisarna. Det bildas en specifik och effektiv värme inuti ugnen, medan spisen förövrigt förblir sval, vilket är ytterst fungerande vid matlagning. Flera funktioner i varmluftsugnen, bland annat flera valmöjligheter med tidinställning, en accelererad tillverkningsprocess och en automatisk rengöring, utgör en stor del av prestandan, vilket möjliggörs av - Bertazzoni.

 

"Det vad kunderna förväntar sig av oss, är den bästa användarupplevelsen: det vill vi erbjuda dem också" säger Nicola Bertazzoni, försäljningschef i företaget.

 

Gasolspisar i Bertazzonis nya samling har ett nytt utseende som åtföljs av ett skimmer av traditioner; där kan man välja bland många läckra färgval. Principen är därutöver, att spisen som är kökets kraftverk, också gör hemmet vackert.

 

Life style och design - perfekt njutning

 

Bertazzonis spisdesign är iögonfallande vacker och slutförd: det finns modeller till modern inredning ända från stilrena produkter till mer traditionella mindre stekugnar och professionella kök. Matlagning är en del av vår vardag och livsstil, vilket omfattar bland annat en varierande och mångsidig matlagningsutrustning av spisar och ugnar. Bertazzonis produkter utgör en kökskrona också i höghus och radhus. Trevlig matlagning inspirerar, stimulerar och skapar en stark känsla till gemensamma måltider.

please wait...