Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

de Buyer grillpanna 26cm

Produktkod: 5613.26

de Buyer grillpanna 26cm

Fler bilder

Denna panna är toppenpopulär, den är en panna av bastyp, gjord av kolstål och med grillyta. 


Fördelen med grillpannan är, att vid stekning t.ex. av biff och grönsaker, rinner vätskan i spåren på grillpannan och stekytan blir trevligt krispig. 


Du får du en fin stekyta. 



  • Kolstålets säkra stekegenskaper.

  • Grillen ger ett fint mönster på steket och maten fastnar inte. 


Det lönar sig, att fettförbränna även denna panna innan använding. Det lyckas bäst med Muurikka späck.

Tillgänglighet: Om 2-4 veckor får vi in mera.

Frakt: Fri leverans
550,00 Kr
MOMS25%

Mer information

De Buyer grillpanna

Denna grillpanna är av kolstål, vilket gör att stekegenskaperna är tillräckliga för en krävande stekning. Vid hantering och användning av pannan gäller samma konster som vid hantering av andra pannor av kolstål.  

 

De Buyer

De Buyer har varit en av de globalt mest ansedda producenterna av produkter gjorda i kolstål redan över ett sekel. Pannornas kvalitet har förädlats under årens lopp och den har blivit ytterst höglkassig. Den traditionella utformningen är fortfarande mycket praktisk. 

Speciellt de Buyeris pannor i kolstål har en ikonisk prestige, och de är mycket omtyckta varor som arvegods. Pannans berättelse utvecklar sig tillsammans med den mörknande fettförbrända ytan.

Vi själva är obotfärdiga storförbrukare av pannor i kolstål. Hos oss hittar ni passliga pannor i kolstål av all typ avsedda för krävande bruk; ända från små blinipannor till stora rustika bondpannor, försedda med två handtag. Eftesom behoven mellan varje enskilt kök varierar, kan ni hos oss hitta även pannkaks-, omelett- och wokpannor.

Gillpanna – lämpliga spistyper

Denna grillpanna passar till vilken som helst värmekälla, ända från induktionshäll till bakugn - även grillen eller lägerelden, bara Du sköter om, att handtaget inte direkt berörs av elden.

 

Ibruktagandet av grillpannan

 Pannor tillverkade av kolstål måste allra först fettförbrännas: 

  1. Tvätta fettet från förlagringen och torka pannan.
  2. Värm upp pannan i medelvärme och borsta den med olja / fett
  3. Öka spisens effekt så, att pannan långsamt börjar röka och mörkna.
  4. Låt pannan mörkna under 1-2 min. Torka pannan och låt den svalna.
  5. Upprepa 3-4 gånger. Det bästa resultatet får du t.o.m. efter 10 gånger!

När bottnen har brynats, låt pannan svalna och torka bort det överflödiga fettet. Upprepa processen: 3-4 gånger är tillräckligt för ett bra resultat, men det bästa resultatet kan ta upp till 10-11 gånger.  Här hittar du ännu samlade uppgifter till fettförbränningen.  

Hanteringen av grillpannan

Grillpannan tål också hantering med reskap av metall.

Det lönar sig att finslipa den dåliga fettförbränningsytan med stålull eller sandpapper och utföra sedan fettförbränningen på nytt. 

Grillpannans botten kan ibland bli konvex vid upphettningen, vilket lätt kan fixas genom att knacka på botten av den upp och ned vända pannan.

Tvättning och upprensning av grillpannan

Tvätta pannan enbart med hett vatten och för hand. Maten som har fastnat i kan du skrubba bort med en svamp.  

Häll inte kallt vatten i den glödheta pannan, eftersom pannan kan vridas. 

Torka alltid pannan i kolstål med papper  eller på spisens eftervärme efter tvättningen och borsta den med matolja, så rostnar den inte. På detta sätt kan du njuta av din grillpanna i åratal.  

 

Mer information

Artikelnummer 5613.26
Garanti Forever
Campaign label Inte tillgängligt

Product Files

Inga filer tillgängliga.

please wait...