Pikatoimitus 1-2 Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

KABOOM! Alen Loppurysäys! JOPA -50 % - VOIMASSA ENÄÄ 4 PÄIVÄÄ

Brasserie grillpanna 27 cm

SKU
1018870
Frakt: Fri leverans

Tillgänglighet: Not Available

559,00 Kr

Fiskars Brasserie grillpanna 27 cm


Med Brasseries grillpanna i gjutjärn får du en vacker och smakrik stekyta. Grillpannan i gjutjärn är en av de bästa pannorna för stekning av biffar. Brasseries grillpanna i verklig toppklass till ett konkurrenskraftigt pris.

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Brasserie grillpanna 27 cm
Brasserie grillpanna 27 cm

Fiskars Brasserie grillpanna

Fiskars Brasserie grillpanna har en emaljerad yta både på in- och utsidan. Emaljen underlättar vid rengöring och hindrar repning av keramik- och induktionshällar. Emaljen hindrar också att smaker absorberas i gjutjärnet. Gjutjärn är ett poröst material och utan emaljeringen skulle det suga upp smaker av råvarorna som tillagas. Grillytan ger råvarorna en vacker stekyta samtidigt som den hindrar fett från att sugas in i råvarorna. Fiskars Brasserie grillpanna är perfekt för bland annat stekning av biff.

Brasserie grillpanna är utrustad med handtag i trä som skyddar mot värme. Pannan har även ett hjälphandtag på motsatt sida som underlättar hanteringen.

Grillpannan är ugnssäker. Den bästa biffen lagar du genom att först hetta upp pannan ordentligt, stek sedan biffen tills den får en vacker och smakrik stekyta. Därefter lägger du hela pannan i ugnen på 120 grader och låter biffen tillagas till önskad stekgrad. På det här viset får biffen en smakrik yta och ett perfekt inre. Vi rekommenderar att du använder en högklassig stektermometer för att kontrollera innertemperaturen. Kom ihåg att låta biffen vila en stund innan servering, då hinner temperaturen jämnas ut och köttsaften rinner inte ut. 

Gjutjärnspannor ska alltid diskas för hand.

Fiskars

Fiskars Oyj Abp är Finlands äldsta verksamma företag. Fiskars grundades 1649 och rötterna är i Fiskars Bruk i Pojo kommun. Fiskars startade verksamheten med tillverkning av järnprodukter så som spikar och metallverktyg. Senare har Fiskars blivit känt världen över för prisbelönta produkter så som saxar och yxor. 

År 2015 flyttade gjutjärnspannorna under varumärket Fiskars, tidigare hörde de till koncernens Hackmanprodukter.  

Mer information
SKU 1018870
Garanti .

Leveranstid Not Available
© 2021 Copyright PAISTA.SE